Burlycious

A world full of Burlesque

Burlesque show te Roeselare op 2 en 3 juli 2022

De enige Burlesque show in West-vlaanderen

Sensueel

Waarschuwingen: gedeeltelijke naaktheid en milde scènes van sensuele aard.

burlesque show roeselare
De charmante ceremoniemeester zal het publiek opwarmen me een korte introductie van elke act, wees niet gealarmeerd, leun achterover en geniet!

Verleidelijk

Met een vleugje lippenstift, een scheutje Brigitte Bardot en een handvol glitter en dans, worden vrouwelijkheid en schoonheid in alle variaties vertegenwoordigd.

Deze show biedt de gasten een high-end glamour, satire, intriges, mysterie en het allerbeste van burlesque, en zal je zeker helemaal verleiden.

Wees erbij op 2 en 3 juli 2022.

Alle verkochte tickets en sponsoringen worden overgeplaatst naar deze nieuwe datum.

  • 2 & 3 juli
  • ‘O.C.A.R’ Kerkplein 29, 8800 Roeselare
  • 2 juli start de show om 19:30u
  • 3 juli start de show om 17:00u met foodtruck.

Er zijn nog een beperkt aantal tickets beschikbaar.

Reserveren kan hier
Zaterdag 2 Juli https://forms.gle/prehcssyUDUnswgy5

Zondag 3 Juli https://forms.gle/zxRShwM93ufjG6P18 

Voor vragen stuur ons gerust een mailtje tickets@burlycious.be of een whatsapp via 0496 34 12 22

Bedankt aan onze sponsors
Passion4IT voelde de verandering van traditionele programma's naar het web. Dankzij de web technologie van vandaag is uw data altijd toegankelijk van op ieder toestel, overal en elk moment.
Hier geniet je van lekker dagvers brood en heerlijke patisserie. Voor jou creeren Valérie en David de verrukkelijkste producten.
The one & only mancave of West- Flanders.... Women allowed to the doorstep. Rock n roll- barbershop.
Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij Esthetiek Nadia hoog in het vaandel. Expertise op het gebied van huid- en lichaamsverzorging in combinatie met kwalitatief hoogwaardige producten en faciliteiten, maken het mogelijk dat de behandeling van uw huid en lichaam wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen.
Gespecialiseerd in suikerontharing
Kapper en hairstylist voor mannen, vrouwen en kinderen. Aandacht voor uw wensen, de trends en bijscholing zijn onze garanties Wij staan u graag te woord voor advies.
Sunny en haar team van professionele lingerie-stylistes zorgen voor een persoonlijke service met een professionele aanpak en een gediplomeerde lingerie styling. Zij helpen je bij het uitzoeken van een sexy setje, goedzittende lingerie en corsetterie, hippe badmode en toffe nachtmode !
Voor alle elektriciteitswerken, videofonie, audio-video of domotica kan je bij mij terecht. Nieuwbouw & renovatiewerken.
Deco Gysels Groothandel in verf & gordijnen. Gespecialiseerd in verf, raamdecoratie, muurbekleding & vloerbekleding. Met wel 7 Vestigingen in vlaanderen. Veurne, Oostende, Knokke, Ieper, Torhout, Zedelgem & Ingelmunster.
Gdecor is een schildersbedrijf gespecialiseerd in het schilderen en decoreren van particuliere en residentiële woningen. Voor een strakke afwerking en uitstekend advies: info@gdecor.be
We fulfill dreams inspired by the many roads of the world by providing extraordinary motorcycles and customer experiences.
Christophe en zijn vrouw Evelyne zijn de drijvende kracht achter TD Design. Beiden gepassioneerd door hout, het vak en de ambacht. TD Design pakt altijd uit met creatieve oplossingen in lijn met de hedendaagse trends.
Td design
meubel renovatie