De show op 12 december is helaas uitverkocht.

Op 13 december kun je ook genieten van onze showgirls die het beste van zichzelf zullen brengen !

Er zijn nog enkele tickets beschikbaar, wees er snel bij!

De show gaat door op 13 december en start om 17u.

De deuren gaan open om 16u30.

1 ticket is €15,-

Er zal voor de kleine en grote hongertjes een foodtruck aanwezig zijn.

Bedankt aan onze sponsors

Passion4IT voelde de verandering van traditionele programma's naar het web. Dankzij de web technologie van vandaag is uw data altijd toegankelijk van op ieder toestel, overal en elk moment.
passion4it
Hier geniet je van lekker dagvers brood en heerlijke patisserie. Voor jou creeren Valérie en David de verrukkelijkste producten.
davalie bakkerij
The one & only mancave of West- Flanders.... Women allowed to the doorstep. Rock n roll- barbershop.
Mr steve1024_1
Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij Esthetiek Nadia hoog in het vaandel. Expertise op het gebied van huid- en lichaamsverzorging in combinatie met kwalitatief hoogwaardige producten en faciliteiten, maken het mogelijk dat de behandeling van uw huid en lichaam wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen.
Gespecialiseerd in suikerontharing
Kapper en hairstylist voor mannen, vrouwen en kinderen. Aandacht voor uw wensen, de trends en bijscholing zijn onze garanties Wij staan u graag te woord voor advies.
Sunny en haar team van professionele lingerie-stylistes zorgen voor een persoonlijke service met een professionele aanpak en een gediplomeerde lingerie styling. Zij helpen je bij het uitzoeken van een sexy setje, goedzittende lingerie en corsetterie, hippe badmode en toffe nachtmode !
uw logo hier
UW logo hier
Support